"It's a celeb favorite. People like Kirsten Stewart, Julia Roberts, Robert Pattinson & Rebecca Romijn are using it"
* People magazine *
Hydrafacial 1
"My skin is glowing", Paris Hilton
Designer
De HYDRAFACIAL -peelingprocedure verzorgt uw huid grondig door reiniging, exfoliatie, extractie en hydratatie daar bovenop wordt ze versterkt met anti-oxidanten, peptiden en hyaluronzuurHet zorgt voor een onmiddelijk zichtbaar resultaat zonder oncomfortabel gevoel. De behandeling is verzachtend, hydraterend, niet-irriterend en onmiddellijk effectief.
De Hydrafacial betekent een doorbraak in esthetische technologie. De huid ondergaat een ware verjongingskuur en dit op een natuurlijke, aangename en snelle manier. De aanmaak van nieuw collageen, de verdikking van de levende huidlaag en de vermindering van pigmentstoornissen zijn wetenschappelijk vastgesteld en bewezen.
Het vacuümeffect zorgt voor een directe lifting en stimuleert de bloedtoevoer naar het huidoppervlak waardoor de zuurstofopname verhoogt. Onmiddellijk is een verbetering van het huidoppervlak zichtbaar. Eén behandeling geeft reeds een boost aan uw huid. U kan dit resultaat vasthouden door om de 4 weken een onderhoudsbehandeling te ondergaan.
De Hydrafacial is geschikt voor alle huidtypes. Het is gegarandeerd veilig en pijnloos. Bestaat sinds 2009 en in amper twee jaar tijd won dit unieke systeem de medische/esthetische markt in Amerika. Daarnaast won de Hydrafacial de felbegeerde medical/aesthetic Award “The beste of the best” al 3 jaar achter elkaar. Op de Hydrafacial rusten maar liefst 4 patenten.
Hydrafacial behandeling met glycolpeeling 
€ 96
Hydrafacial behandeling met glycolpeeling + anti-âging masker 
€ 111
Hydrafacial behandeling met glycolpeeling + dermabuilder (botox-like serum)
€ 116
Hydrafacial behandeling met glycolpeeling + anti-âging masker + dermabuilder 
€131